ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που ζούμε εμείς και η οικογένεια μας και πρέπει να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας για την άνεση, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Οικιακές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις ελεγμένες από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο

Πολλές ηλεκτροπληξίες και εκατοντάδες πυρκαγιές από ηλεκτρικά αίτια συμβαίνουν κάθε χρόνο στα ελληνικά σπίτια.
Οι κίνδυνοι που προκύπτουν από ανέλεγκτες οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις είναι ηλεκτροπληξία, βλάβες ή καταστροφές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπερβολική κατανάλωση ρεύματος από διαρροές κ.α.

Τα οφέλη που προκύπτουν από μια σωστά ελεγμένη οικιακή ηλεκτρική εγκατάσταση είναι αύξηση ασφάλειας στην χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, μείωση του ρίσκου για ζημιές, σιγουριά ότι το ηλεκτρικό ρεύμα καταναλώνεται εκεί που πρέπει, όταν πρέπει και όταν χρειάζεται και αποφυγή συνεπειών για μη τήρηση της Νομοθεσίας.

Ευθύνη για την ασφάλεια στις Οικιακές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις

Οι ευθύνες για την ασφάλεια των οικιακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων δεν ανήκουν στους φορείς παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά στους ιδιοκτήτες και  χρήστες των εγκαταστάσεων και στους ηλεκτρολόγους τους. Για το λόγο αυτό μόνο ο ηλεκτρολόγος μπορεί να αναλάβει τη σχεδίαση και τοποθέτηση Οικιακών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων.  Ο ηλεκτρολόγος υπογράφει τη μελέτη και στη συνέχεια μπορεί να εκδόσει και το πιστοποιητικό ΔΕΗ σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο. Έχουμε τη δυνατότητα να σας γλιτώσουμε  από λάθη και ταλαιπωρία αναλαμβάνοντας την κατάθεση του πιστοποιητικού ΔΕΗ ηλεκτρονικά σύμφωνα με τις νέες οδηγίες..
Η ασφάλεια των οικιακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, διαπιστώνεται μόνο με συστηματικούς ελέγχους και επανελέγχους.

 

Οικιακές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις


Στην εταιρεία Χατζούδης Δημήτρης μπαίνουμε στη θέση σας, ακούμε τις ανάγκες σας και το κάθε έργο, είτε απλό, είτε πιο περίπλοκο το
αντιμετωπίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα και γνώμονα την ασφάλεια, την λειτουργικότητα και την αισθητική.
Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κατοικιών που σχεδιάζουμε και  υλοποιούμε περιλαμβάνουν όλα εκείνα τα επιμέρους συστήματα που τις καθιστούν ασφαλείς, σύγχρονες και ενεργειακά αποδοτικές.
Για πληροφορίες και για προσφορά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα και ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Έλεγχος διαρροής ρεύματος στις Οικιακές εγκαταστάσεις

Στις οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καλό είναι να γίνεται τα τακτικά έλεγχος διαρροής ρεύματος. Ειδικά στις περιπτώσεις που δεν έχει γίνει αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα. Στα παλιά σπίτια που χρειάζονται αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα η πιθανότητα εμφάνισης διαρροής ρεύματος είναι μεγαλύτερη.  Πολύ εύκολα ο ηλεκτρολόγος μπορεί με τη χρήση πολυμέτρου να κάνει έλεγχο διαρροής ρεύματος και να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια του σπιτιού. Όταν υπάρχει διαρροή ρεύματος ελλοχεύει κίνδυνος για τη σωματική ασφάλεια των κατοίκων του σπιτιού διότι μπορεί κάποιος να πάθει ηλεκτροπληξία. Επίσης η διαρροή ρεύματος μπορεί να προξενήσει βλάβες στις ηλεκτρικές συσκευές. Συνιστούμε ερευνήσετε για τους σχετικούς ελέγχους επικοινωνώντας με εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο για τον έλεγχο διαρροής ρεύματος.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 6977555479 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.