ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η εταιρεία Χατζούδης Δημήτρης αναλαμβάνει Επαγγελματικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις, καθώς και ηλεκτρολογικές εργασίες για ανακαίνιση, ανακατασκευή, εκσυγχρονισμό ή ενεργειακή αναβάθμιση των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων υφιστάμενων επαγγελματικών κτηρίων και αποτελεί μια από τις πλέον αξιόπιστες και έμπειρες εταιρείες προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, διαθέτοντας εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία .

Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε επαγγελματικούς χώρους διαφέρουν σε σχέση με τις οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις γιατί υπάρχουν σε αυτές αυξημένες απαιτήσεις για την ηλεκτρολογική υποστήριξη τους και παράλληλα πρέπει να διασφαλίζουν την ελάχιστη δυνατή ενεργειακή
κατανάλωση και την μέγιστη ασφάλεια τόσο για την προστασία του κτιρίου, του εξοπλισμού, των εργαζομένων και των πελατών.

Ο Πιστοποιημένος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Χατζούδης Δημήτρης με εμπειρία στην υλοποίηση μεγάλου αριθμού ηλεκτρικών εγκαταστάσεων σε επαγγελματικά κτίρια, εγγυάται τον άρτιο σχεδιασμό, την ποιοτική κατασκευή, την σωστή, αποδοτική και οικονομική λειτουργία και το χαμηλότερο δυνατό κόστος υλοποίησης κάθε ηλεκτρικής εγκατάστασης επαγγελματικού χώρου που αναλαμβάνει. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο Δημήτρη Χατζούδη για να αναλάβει Επαγγελματικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις στη δική σας επιχείρηση.

Για πληροφορίες και για προσφορά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα και ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Στις Επαγγελματικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται εργασίες όπως:

  • Εγκατάσταση κύριου ηλεκτρικού πίνακα: Εγκατάσταση και αναβάθμιση κύριων ηλεκτρικών πινάκων σέρβις.
  • Εγκατάσταση υποπίνακα: Εγκατάσταση υποπίνακα για επέκταση της ηλεκτρικής υπηρεσίας σε διαφορετικές περιοχές.
  • Εγκατάσταση και αντικατάσταση διακόπτη κυκλώματος: Εγκατάσταση και αντικατάσταση αυτόματων διακοπτών για την αποφυγή υπερφόρτωσης.
  • Εγκατάσταση καλωδίωσης: Λειτουργία ηλεκτρικής καλωδίωσης σε όλους τους χώρους για νέες εγκαταστάσεις ή αναβαθμίσεις.
  • Εγκατάσταση αγωγών: Τοποθέτηση σωλήνων αγωγών για την προστασία των ηλεκτρικών καλωδίων.
  • Συστήματα γείωσης: Εγκατάσταση κατάλληλων συστημάτων γείωσης για διασφάλιση της ασφάλειας.
  • Εγκατάσταση πρίζας και διακόπτη: Εγκατάσταση ηλεκτρικών πριζών και διακοπτών.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει να εκδόσει το Πιστοποιητικό ΔΕΗ για το ακίνητό σας στην περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο. Μπορείτε να μάθε αν το δικό σας ακίνητο χρειάζεται Πιστοποιητικό ΔΕΗ κάνοντας μια επίσκεψη στη διαδικτυακή εφαρμογή για τις ΥΔΕ η οποία είναι εντελώς δωρεάν.

Εργασίες στις επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Στις επαγγελματικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις η εργασία του ηλεκτρολόγου περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα εργασιών όπως για παράδειγμα εγκατάσταση, καλωδίωση, συντήρηση και επισκευή. Ο ηλεκτρολόγος στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις επίσης εκτελεί ηλεκτρολογικές εργασίες που αφορούν την ασφάλεια, τη συμμόρφωση με τους Ελληνικούς και διεθνείς κανονισμούς και την ενεργειακή απόδοση. Συνηθισμένες εργασίες εγκατάστασης και καλωδίωσης περιλαμβάνουν την εγκατάσταση κύριου ηλεκτρικού πίνακα και αν χρειαστεί και υποπίνακα για επέκταση. Στις εργασίες συντήρησης περιλαμβάνεται η διάγνωση και επιδιόρθωση ηλεκτρολογικών προβλημάτων, η επισκευή πρίζας και διακόπτη καθώς και η επισκευή και συντήρηση φωτισμού. Στις επαγγελματικές ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ο ηλεκτρολόγος εκτελεί εργασίες ασφάλειας και συμμόρφωσης με τους κανονισμούς. Αυτές οι εργασίες περιλαμβάνουν την επιθεώρηση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, τις αναβαθμίσεις ώστε να επιτευχθεί συμμόρφωση με τους κανονισμούς καθώς και την εγκατάσταση ανιχνευτή καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα.

Έλεγχος διαρροής ρεύματος στις Επαγγελματικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις

Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος της επαγγελματικής ηλεκτρικής εγκατάστασης τόσο σημαντικότερος είναι ο έλεγχος διαρροής ρεύματος ώστε να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα. Διαρροή ρεύματος μπορεί να προκληθεί από διάφορες παράγοντες σε πολλές σημεία του ηλεκτρικού δικτύου. Η ασφάλεια των εργαζομένων στην επιχείρηση μπαίνει σε άμεσο κίνδυνο διότι η διαρροή ρεύματος μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ηλεκτροπληξία. Εκτός από την ασφάλεια του προσωπικού μεγάλος είναι κίνδυνος για την ασφάλεια των ηλεκτρικών συσκευών και των υπολογιστών που βρίσκονται στο χώρο της επαγγελματικής ηλεκτρικής εγκατάστασης. Η διαρροή ρεύματος μπορεί να καταστρέψει τις ηλεκτρικές συσκευές. Ένας απλός έλεγχος διαρροής ρεύματος μπορεί να σας γλιτώσει από όλα αυτά τα προβλήματα.

 

 

 

Επαγγελματικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 6977555479 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.