ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 

Το σπίτι μας είναι ο χώρος που ζούμε εμείς και η οικογένεια μας και πρέπει να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας για την άνεση, την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.

Πολλές ηλεκτροπληξίες και εκατοντάδες πυρκαγιές από ηλεκτρικά αίτια συμβαίνουν κάθε χρόνο στα ελληνικά σπίτια.
Οι κίνδυνοι που προκύπτουν από ανέλεγκτες οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις είναι ηλεκτροπληξία, βλάβες ή καταστροφές σε ηλεκτρικές συσκευές, υπερβολική κατανάλωση ρεύματος από διαρροές κ.α.

Τα οφέλη που προκύπτουν από μια σωστά ελεγμένη οικιακή ηλεκτρική εγκατάσταση είναι αύξηση ασφάλειας στην χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, μείωση του ρίσκου για ζημιές, σιγουριά ότι το ηλεκτρικό ρεύμα καταναλώνεται εκεί που πρέπει, όταν πρέπει και όταν χρειάζεται και αποφυγή συνεπειών για μη τήρηση της Νομοθεσίας.

 Οι ευθύνες για την ασφάλεια των οικιακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων δεν ανήκουν στους φορείς παραγωγής και διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά στους ιδιοκτήτες και  χρήστες των εγκαταστάσεων και στους ηλεκτρολόγους τους.
Η ασφάλεια των οικιακών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, διαπιστώνεται μόνο με συστηματικούς ελέγχους και επανελέγχους.

 

ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΓΩΓΩ -Οικιακές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις


Στην εταιρεία Χατζούδης Δημήτρης μπαίνουμε στη θέση σας, ακούμε τις ανάγκες σας και το κάθε έργο, είτε απλό, είτε πιο περίπλοκο το
αντιμετωπίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα και γνώμονα την ασφάλεια, την λειτουργικότητα και την αισθητική.
Οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κατοικιών που σχεδιάζουμε και  υλοποιούμε περιλαμβάνουν όλα εκείνα τα επιμέρους συστήματα που τις καθιστούν ασφαλείς, σύγχρονες και ενεργειακά αποδοτικές.
Για πληροφορίες και για προσφορά ηλεκτρολογικής εγκατάστασης
μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα και ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για πληροφορίες καλέστε μας στο 6977555479 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.