Ηλεκτρολόγος στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Ο Δημήτρης Χατζούδης είναι ηλεκτρολόγος και δραστηριοποιείται στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές βλάβες και κάθε είδους προβλήματα στο ηλεκτρικό δίκτυο και τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Αν ψάχνετε ηλεκτρολόγο στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη τότε ο Δημήτρης Χατζούδης με ένα τηλεφώνημα μπορεί να έρθει στο σπίτι στο γραφείο σας. Είναι αδειούχος και πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος και έχει τα δικαίωμα να υπογράψει πιστοποιητικό ΔΕΗ καθώς και άλλα έντυπα οποιοδήποτε μεγέθους. Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος Δημήτρης Χατζούδης καλύπτει όλα τα σημεία στο δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Αν έχετε προβλήματα όπως διαρροή ρεύματος, ηλεκτρολογικές βλάβες, προβλήματα που αφορούν τη γείωση των ρελέ διαρροής, χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές και άλλες ηλεκτρικές βλάβες τότε ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος μπορεί να έρθει αυθημερόν στο χώρο σας και να δώσει οριστική λύση.

Ηλεκτρολόγος στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Πιστοποιητικό ΔΕΗ 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικών ΔΕΗ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Τα πιστοποιητικά ΔΕΗ είναι απαραίτητα σε κάθε καινούργια πολυκατοικία αλλά και σε κάθε ανακαίνιση. Ο νόμος υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να έχουν πιστοποιητικό ΔΕΗ. Οποιαδήποτε στιγμή ο ΔΕΔΔΗΕ διατηρεί το δικαίωμα να κάνει έλεγχο για διαπιστώσει έχει πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Η έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη μπορεί να γίνει από την εταιρεία μας αυθημερόν. Καλό θα είναι να μην αφήνετε τόσο σοβαρό θέματα στην τύχη διότι αν συμβεί κάτι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που δεν έχει πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου είναι υπεύθυνος. Βέβαια είναι καλό ερώτημα είναι τι θα μπορούσε να συμβεί και να μπλέξει κάποιος όποιος δεν έχει μεριμνήσει για την Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Η απάντηση είναι πολύ απλή και αφορά τη διαρροή ρεύματος. Όταν ένα σπίτι δεν έχει πιστοποιητικό ΔΕΗ τότε κανείς δεν μπορεί να εκεί ότι είναι ασφαλές όσον αφορά τη διαρροή ρεύματος η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ηλεκτροπληξία. Πολλά παλιά σπίτια δεν έχουν ασφαλείς ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Για παράδειγμα υπάρχουν πολλά διαμερίσματα στα οποία δεν λειτουργεί καλά η γείωση ή το ρελέ διαρροής.

Ηλεκτρολόγος στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη αναλαμβάνει Πιστοποιητικό ΔΕΗ

Ο έλεγχος γείωσης και ο έλεγχος ρελέ διαρροής είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε προκειμένου να προχωρήσουμε στην έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ. Αν δεν υπάρχει γείωση τότε θα πρέπει να φέρουμε εμείς ράβδο γείωσης για τραβήξουμε καλώδιο μέχρι τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Ένα σπίτι το οποίο δεν έχει γείωση δεν μπορεί να πάρει πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου. Και είναι πολύ λογικό να μην μπορεί να πάρει πιστοποιητικό ΔΕΗ χωρίς ικανοποιητική γείωση διότι σε περίπτωση διαρροής ρεύματος οι άνθρωποι στο σπίτι κινδυνεύουν με ηλεκτροπληξία. Αυτός ο κίνδυνος δεν είναι καθόλου αμελητέος για παλιές πολυκατοικίες που έχουν ηλεκτρικές εγκαταστάσεις 50 ετών και πάνω. Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη υπάρχουν πολλές τέτοιες πολυκατοικίες οι οποίες το πιθανότερο είναι να μην έχουν πιστοποιητικό ΔΕΗ. Ο νομοθέτης επιβάλει την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ διότι θέλει να προστατέψει τους κατοίκους των σπιτιών και κυρίως των παλαιών κατοικιών από το κίνδυνο ηλεκτροπληξίας. Η Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη είναι δική μας υπόθεση. Μπορείτε να μας καλέσετε να φτιάξουμε το πιστοποιητικό ΔΕΗ στο δικό σας σπίτι. 

Πιστοποιητικό ΔΕΗ στο Ρέντη

Η εταιρεία μας λαμβάνει πιστοποιητικά ΔΕΗ σε όλη την αττική. Η έδρα μας είναι στον Πειραιά και ο Άγιος Ιωάννης Ρέντη είναι ένας από τους κοντινούς δήμος τους οποίους επισκεπτόμαστε τακτικά και την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ. Μπείτε στην ιστοσελίδα μας για να δείτε τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και την έκδοση πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου. Για να μη μπερδεύεστε με άσκοπες αναζητήσεις στο διαδίκτυο το πιστοποιητικό ΔΕΗ και το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου είναι το ίδιο πράγμα. Εδώ μπορείτε να δείτε τη διαδικασία και τους ελέγχους που κάνουμε κατά την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ.

Αντικατάσταση ρελέ ασφαλείας 

Τα ρελέ ασφαλείας εξασφαλίζει ότι σε περίπτωση διαρροής ρεύματος δεν θα κινδυνεύσουν οι άνθρωποι που μπαίνουν στο σπίτι. Το ρελέ ασφαλείας ουσιαστικά εγγυάται την ασφάλεια των κατοίκων του σπιτιού ώστε να αποφύγουν την ηλεκτροπληξία. Η αντικατάσταση του ρελέ ασφαλείας επιβάλλεται σε περιπτώσεις που δεν λειτουργεί σωστά. Ο ηλεκτρολόγος μπορεί να κάνει έλεγχο της αυτής της λειτουργίας του ρελέ ασφαλείας και σε περίπτωση που διαπιστώσει πρόβλημα να προχωρήσει στην αντικατάσταση. Το κόστος για την αντικατάσταση ρελέ ασφαλείας είναι πολύ μικρό. Όμως το κέρδος και η ασφάλεια που προσφέρει είναι πολύ μεγάλη. Εάν δεν λειτουργεί σωστά τα ρελέ διαρροής είναι δύσκολα να πάρετε πιστοποιητικό ΔΕΗ. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις καλό θα είναι να καλέσετε πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο για να κάνει αντικατάσταση του ρελέ ασφαλείας.

Οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ρέντη 

Στις οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις οι βλάβες συνήθως είναι μικρές σε σύγκριση με τις αντιστοιχες επαγγελματικές. Όμως το πρόβλημα με τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στα σπίτια είναι ότι πολλές φορές αγνοούνται οι βλάβες με συνέπεια να δημιουργείται πρόβλημα στους κατοίκους στο σπιτιού. Για παράδειγμα δεν αποτελεί πρόβλημα το να μη λειτουργεί μία πρίζα. Όμως όταν οι πρίζα αφεθεί χρόνια χωρίς λειτουργία τότε κάτι θα λείπει από το χώρο και θα πρέπει οι κάτοικοι σπιτιού να ανοίγουν μία μπαλαντέζα ή να βρίσκουν άλλους τρόπους για να τοποθετήσουν ηλεκτρικές συσκευές εκείνο το σημείο. Όσο πιο παλιά είναι μία οικιακή ηλεκτρική εγκατάσταση τόσο πιο συχνά τα προβλήματα. Αν μένετε στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και έχετε προβλήματα με τις οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε το πρόβλημα να χρονίζει και να διαιωνίζεται. Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος Δημήτρης Χατζούδης έχει τη δυνατότητα σε μία επίσκεψη να διορθώσει όλες τις βλάβες στις οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. 

Επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Ο αδειούχος ηλεκτρολόγος Δημήτρης Χατζούδης μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα που αφορά επαγγελματικές ηλεκτρικής εγκαταστάσεις στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Συνήθως οι επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις είναι πιο απαιτητικές σε σύγκριση με τις αντίστοιχες οικιακές. Για αυτό το λόγο η επισκευή επαγγελματικών ηλεκτρικών βλαβών ενδείκνυται να γίνει από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο. Ο Δημήτρης Χατζούδης είναι αδειούχος ηλεκτρολόγος με δικαίωμα επισκευής και υπογραφής σε όλων των ειδών της επαγγελματικές ηλεκτρολογικές βλάβες. Ειδικότερα στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη υπάρχουν πολλά εργοστάσια και πολλές βιοτεχνίες. Όλες αυτές είναι επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ειδικότερα στις περιπτώσεις παλαιότητας των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων τα προβλήματα είναι περισσότερα. Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το χώρο σας και να επισκευάσει τις επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη ακόμα και την ίδια μέρα. 

Αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα 

Οι παλιοί ηλεκτρικοί πίνακες συχνά θέλουν αντικατάσταση. Πολλές φορές ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος Δημήτρης Χατζούδης καλείται να κάνει αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα στην περιοχή του Ρέντη. Το γραφείο μας βρίσκεται στον Πειραιά και ο Δημήτρης Χατζούδης είναι πολύ εύκολο να πεταχτεί και να κάνει αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα στο δήμο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Το μεγάλο πλήθος παλαιών σπιτιών που βρίσκονται στο δήμο του Ρέντη οδηγούν σε πολλές κλήσεις προς τον πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο για αντικαταστάσεις ηλεκτρολογικών πινάκων. Αν σας προβληματίζει η ανάγκη αλλαγής του ηλεκτρολογικού πίνακα τότε είναι καλύτερα είναι να ρωτήσετε τον ηλεκτρολόγο. Αν μένετε σε παλιά πολυκατοικία και ο ηλεκτρολογικός πίνακας είναι παλιός τότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι χρειάζεται αντικατάσταση. Οι καινούργια ηλεκτρολογική πίνακες προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και πολύ περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με τους παλιούς.