Ηλεκτρολόγος στον Κορυδαλλό

Ηλεκτρολόγος στον Κορυδαλλό έρχεται αυθημερόν σε επιχειρήσεις και σπίτια και επιδιορθώνει τυχόν προβλήματα στο ηλεκτρικό δίκτυο. Ο Δημήτρης Χατζούδης εργάζεται ως ηλεκτρολόγος στον Κορυδαλλό καλύπτοντας όλες τις περιοχές του δήμου. Έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ στον Κορυδαλλό το οποίο είναι υποχρεωτικό από το νόμο για σπίτια και για επιχειρήσεις. Οι ιδιοκτήτες σπιτιών είναι υποχρεωμένοι να ανανεώνουν το πιστοποιητικό ΔΕΗ κάθε 10 χρόνια ενώ οι επιχειρήσεις είναι υποχρεωμένες να ανανεώνουν το πιστοποιητικό ΔΕΗ κάθε δύο ή κάθε 5 χρόνια ανάλογα με την κατηγορία της επιχείρησης. Η έκδοση του πιστοποιητικού ΔΕΗ πρέπει να γίνει από πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο.

Πιστοποιητικό ΔΕΗ στον Κορυδαλλό 

Η εταιρεία μας μπορεί να εκδώσει πιστοποιητικό ΔΕΗ στον Κορυδαλλό ακόμα και εντός της ημέρας, δηλαδή αυθημερόν. Η έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ είναι μία απλή διαδικασία που γίνεται από τον ηλεκτρολόγο αφού προηγηθούν οι κατάλληλοι έλεγχοι στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τις ηλεκτρικές συσκευές. Για να προχωρήσουμε στην έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ στον Κορυδαλλό θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στα ηλεκτρικά του σπιτιού. Αρχικά κάνουμε έλεγχο γείωσης για να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει διαρροή. Ο έλεγχος γίνεται με το γειωσόμετρο το οποίο δίνει αξιόπιστα αποτελέσματα σχετικά με τη διαρροή του ρεύματος. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε διαρροή ρεύματος θα πρέπει να τοποθετήσουμε ράβδο γείωσης στο έδαφος και να τις συνδέσουμε με τον ηλεκτρολογικό πίνακα. Το βάθος στο οποίο τοποθετούμε τη ράβδο γείωσης συνήθως είναι το ενάμισι μέτρο. Μετά την τοποθέτηση ράβδου γείωσης κάνουμε πάλι έλεγχο για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τη γείωση. 

Ηλεκτρολόγος στον Κορυδαλλό

Έλεγχος ρελέ διαρροής 

Ένας ακόμα έλεγχος στον οποίο κάνουμε πριν εκδώσουμε πιστοποιητικό ΔΕΗ στον Κορυδαλλό είναι ο έλεγχος ρελέ διαρροής. Όταν μία συσκευή στο ηλεκτρικό δίκτυο παρουσιάζει διαρροή τότε θα πρέπει να πέφτει το ρελέ διαρροής προστατεύοντας τις υπόλοιπες συσκευές του ηλεκτρικού δικτύου. Όταν το ρελέ διαρροής δεν πέφτει τότε υπάρχει πρόβλημα και δεν μπορούμε να υπογράψουμε το πιστοποιητικό ΔΕΗ. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κάνουμε αντικατάσταση του ρελέ διαρροής και να προχωρήσουμε σε επανέλεγχο ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προκληθούν βλάβες λόγω διαρροών σε ηλεκτρικές συσκευές. Ο ηλεκτρολόγος Δημήτρης Χατζούδης εφαρμόζει σχολαστικά τους κανόνες για τις μετρήσεις και τους ελέγχους που πρέπει να γίνουν ώστε το πιστοποιητικό ΔΕΗ που θα υπογράψει να εγγυάται πραγματικά την ασφάλεια 100% για τους κατοίκους του σπιτιού ή για τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Έλεγχος διαρροής ρεύματος 

Η διαρροή ρεύματος είναι πολύ επικίνδυνη τόσο σε σπίτια όσο και σε επιχειρήσεις. Είναι σημαντικό να εξασφαλίσουμε ότι σε ένα χώρο δεν γίνεται διαρροή ρεύματος διότι αυτό βάζει σε κίνδυνο τη σωματική ασφάλεια των κατοίκων ή των υπαλλήλων όσο και την ασφάλεια των ηλεκτρικών συσκευών. Για τον έλεγχο διαρροής ρεύματος χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία όπως για παράδειγμα το πολύμετρο. Η διαδικασία ελέγχου διαρροής ρεύματος περιλαμβάνει την τοποθέτηση του πολυμέτρου σε επιλεγμένες θέσεις στις οποίες συνήθως συμβαίνει διαρροή. Για παράδειγμα μπορούμε να συνδέσουμε το πολύμετρο σημείο σύνδεσης του αγωγού με τη γείωση. Αν υπάρχει διαρροή ρεύματος τότε το πολύμετρο θα δείξει μετρήσεις. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χειρισμό τον οργάνων μέτρησης όπως είναι το πολύμετρο και μπορούμε να κοιμηθούμε ότι σε περίπτωση διαρροής ρεύματος θα γίνει αντιληπτό. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο για να κάνει έλεγχο διαρροής ρεύματος στον Κορυδαλλό.

Αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα στον Κορυδαλλό

Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα στον Κορυδαλλό. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητο να γίνεται σε παλιά σπίτια στα οποία δεν έχει αλλαχτεί ο ηλεκτρολογικός πίνακας. Το σημαντικότερο κίνητρο για να προβείτε σε αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα είναι η ασφάλεια. Οι παλιοί πίνακες δεν διαθέτουν τις προδιαγραφές ασφαλείας που απαιτούνται από τα σύγχρονα να πρότυπα. Συνήθως όταν υπάρχει ένας παλιός ηλεκτρολογικός πίνακας πίσω από αυτόν υπάρχουν παλιά και φθαρμένα καλώδια. Ο παλιός ηλεκτρολογικός πίνακας σε συνδυασμό με τα παλιά καλώδια αυξάνουν το κίνδυνο πυρκαγιάς καθώς και τον κίνδυνο διαρροής ρεύματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις που ανιχνεύουμε διαρροή ρεύματος αυτό οφείλεται σε παλιό ηλεκτρολογικό πίνακα. Επίσης οι παλιοί ηλεκτρολογικοί πίνακες δεν έχουν συμβατότητα με τις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές. Δεν μπορούν να υποστηρίξουν ούτε το πλήθος των ηλεκτρικών συσκευών που είναι απαραίτητες ένα σύγχρονο το σπίτι αλλά ούτε και το συνολικό ηλεκτρικό φόρτο. Το σίγουρο είναι ότι ένας παλιός ηλεκτρολογικός πίνακας χωλαίνει σε ενεργειακή απόδοση. Εάν προχωρήσετε σε ένα αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακας στον Κορυδαλλό τότε είναι σίγουρο ότι θα μειωθούν οι απώλειες και θα αυξηθεί είναι η ενεργειακή απόδοση. Με απλά λόγια θα γίνεται αποδοτικότερη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. Εάν μένετε σε παλιά πολυκατοικία ή παλιό σπίτι στον Κορυδαλλό τότε θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνετε αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα διότι θα βγείτε πολύ κερδισμένοι.

Ηλεκτρολογικές βλάβες στον Κορυδαλλό

Ηλεκτρολογικές βλάβες στον Κορυδαλλό επιδιορθώνονται άμεσα από τον πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο. Εάν έχετε προβλήματα στις πρίζες του σπιτιού μπορείτε να καλέσετε την ηλεκτρολόγο για να δώσει λύση. Μία χαλασμένη ή μία ξεχαρβαλωμένη πρίζα μπορεί να αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια. Πολλές φορές αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε μία χαλασμένη πρίζα μειώνοντας έτσι την άνεση που μας προσφέρει η ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού μας. Είναι κρίμα να αφήνετε μία πληγή ανοιχτή στα ηλεκτρικά του σπιτιού. Άλλες ηλεκτρολογικές βλάβες στον Κορυδαλλό μπορεί να περιλαμβάνουν προβλήματα σε ηλεκτρικές συσκευές ή προβλήματα διαρροής ρεύματος. Άλλη μία περίπτωση ηλεκτρικής βλάβης που συμβαίνει συχνά είναι ο διακόπτης να βγάζει σπίθες η πρίζα να βγάζει σπίθες. Θα πρέπει να έρθουμε να το δούμε και πιθανότατα να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της πρίζας ή αντικατάσταση των διακόπτη. Αν πέφτει το ρελέ στον ηλεκτρικό πίνακα τότε μάλλον υπάρχει ηλεκτρολογική βλάβη την οποία θα πρέπει να διορθώσει ο ηλεκτρολόγος. Επικοινωνήστε με τον πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο για όλων των ειδών τις ηλεκτρολογικές βλάβες στον Κορυδαλλό.

Επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στον κορυδαλλό 

Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος έχει τη δυνατότητα αντιμετωπίσει προβλήματα και βλάβες σε επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στον Κορυδαλλό όπως και σε ολόκληρη την Αττική. Επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν προβλήματα λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους δικτύου σε σύγκριση με τις οικιακές εγκαταστάσεις. Έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε ανακαίνιση, σε ανακατασκευή η σε ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών. Επίσης οι επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις συνήθως χρειάζονται εγκατάσταση και ηλεκτρικού πίνακα και εγκατάσταση υποπίνακα. Χρειάζεται εγκατάσταση καλωδίωσης, αγωγών, συστημάτων γείωσης, πριζών και διακοπτών. Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος Δημήτρης Χατζούδης έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει όλες τις εργασίες που χρειάζονται να στείλει λειτουργία μιας επαγγελματικής ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Δομημένη καλωδίωση στον Κορυδαλλό 

Έχουμε τη δυνατότητα να εγκαταστήσουμε αλλά και ναι επιδιορθώσουμε συστήματα δομημένης καλωδίωσης. Πλέον τα σύγχρονα σπίτια διαθέτουν δομημένη καλωδίωση. Αυτή η τεχνολογία της δομημένης καλωδίωσης χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια σε εταιρείες στις οποίες απαιτείται σε μία θέση εργασίας να υπάρχει τηλεφωνικό δίκτυο, ηλεκτρικό δίκτυο καθώς και διαδίκτυο. Η δομημένη καλωδίωση μειώνει το πλήθος των καλωδίων που βρίσκονται στα πάτωμα διότι τα καλώδια έχουν τοποθετηθεί στα κανάλια που βρίσκονται στον τοίχο. Εάν θέλετε να κάνετε δομημένη καλωδίωση στον Κορυδαλλό τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πιστοποιημένο ηλεκτρολόγο.