Ηλεκτρολόγος στο Μοσχάτο

Ο ηλεκτρολόγος στο Μοσχάτο Δημήτρης Χατζούδης βρίσκεται στη διάθεσή σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία η υπάρχει βλάβη στο οικιακό ή εταιρικό ηλεκτρικό δίκτυο τότε ο ηλεκτρολόγος μπορεί να έρθει στο Μοσχάτο αυθημερόν και να δώσει λύση. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τους ελέγχους και να υπογράψουμε πιστοποιητικό ή στο Μοσχάτο. Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος αναλαμβάνει ολόκληρη τη διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικού ΔΕΗ στο Μοσχάτο τόσο σε σπίτια όσο και σε εταιρείες. Μπορούμε να επιδιορθώσουμε κάθε είδους ηλεκτρικές βλάβες σε οικιακές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε επαγγελματικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και να επιδιορθώσουμε όλων των ειδών προβλήματα που τυχόν υπάρχουν επαγγελματικούς χώρους και αφορούν την ηλεκτρική εγκατάσταση. Μεταξύ των άλλων εκτελούνται ηλεκτρολογικές εργασίες που περιλαμβάνουν έλεγχο διαρροής ρεύματος, αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα και αντικατάσταση ρελέ ασφαλείας. 

Πιστοποιητικό ΔΕΗ στο Μοσχάτο 

To πιστοποιητικό ΔΕΗ στο Μοσχάτο είναι απαραίτητο τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η λογική με την οποία ο νομοθέτης επιβάλλει την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ σε όλων τον ειδών τα οικήματα αφορά κατά κύριο λόγο την ασφάλεια. Μετά την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ στα μοσχάτο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο χώρος είναι ασφαλής και δεν κινδυνεύετε από ηλεκτροπληξία. Για να υπογράψουμε το πιστοποιητικό ΔΕΗ κάνουμε έλεγχο γείωσης και έλεγχο διαρροής ρεύματος. Αυτοί οι δύο έλεγχοι εξασφαλίζουν ότι το πιστοποιητικό ΔΕΗ που θα υπογράψουμε εγγυάται την ασφάλεια του χώρου. Με απλά λόγια μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι που κατοικούν στο σπίτι ή εργάζονται στην επιχείρηση δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπηθούν από το ρεύμα. Επίσης τα μηχανήματα που βρίσκεται στο χώρο είναι ασφαλή.

Ηλεκτρολόγος στο Μοσχάτο

Στο πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου εκτελούμε ελέγχους μέσω των οποίων εξαφανίζουμε ότι δεν θα γίνει διαρροή ρεύματος η οποία να προξενήσει ζημιές στους υπολογιστές και στις άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στο χώρο του σπιτιού της επιχείρησης. Σε περίπτωση που προκληθεί βλάβη λόγω του ηλεκτρικού δικτύου και δεν υπάρχει πιστοποιητικό ΔΕΗ τότε υπάρχουν νομικές ευθύνες για τον υπεύθυνο. Στην περίπτωση του σπιτιού υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που δεν μερίμνησε και την έκδοση πιστοποιητικού ΔΕΗ στο Μοσχάτο. Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα σε γραφείο, επιχείρηση ή επαγγελματικό χώρο και δεν υπάρχει πιστοποιητικό ΔΕΗ στο Μοσχάτο τότε υπεύθυνος είναι ο ιδιοκτήτης ή ο διαχείρισης της επιχείρησης. Το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου μπορεί να εκδοθεί μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με ελάχιστο κόστος. Αυτή η ενέργεια προσφέρει πραγματική ασφάλεια στο χώρο και καλύπτει τους ιδιοκτήτες ακινήτων και επιχειρήσεων από νομικές συνέπειες σε περίπτωση ατυχήματος στην ηλεκτρική εγκατάσταση.

Διάρκεια ζωής του πιστοποιητικού ΔΕΗ

Εάν βρίσκεστε στα Μοσχάτο και θέλετε να ενημερωθείτε από την ηλεκτρολόγο για τη διάρκεια του πιστοποιητικού ΔΕΗ τότε δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στη σχετική υπουργική απόφαση. Στην ιστοσελίδα μας έχουμε αναρτήσει την υπουργική απόφαση η οποία καθορίζει τη διάρκεια του πιστοποιητικού ΔΕΗ στο Μοσχάτο αλλά και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Το πιστοποιητικό ΔΕΗ λήγει στα 10 χρόνια για την περίπτωση κατοικιών. Αν ζητάτε το χρόνο ζωής πιστοποιητικού ΔΕΗ τότε για πολυκατοικίες μονοκατοικίες και διαμερίσματα η διάρκεια της Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) είναι 10 χρόνια. Για τους επαγγελματικούς χώρους το πιστοποιητικό ΔΕΗ λήγει σε 5 χρόνια. Αυτό ισχύει για τις περισσότερες κατηγορίες επιχειρήσεων όπως για παράδειγμα τα κομμωτήρια. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι επιχειρήσεις οι οποίες δεν έχουν εύφλεκτα υλικά. Στην περίπτωση που στις επιχειρήσεις υπάρχουν εύφλεκτα υλικά τότε ο χρόνος ζωής του πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου περιορίζεται στα δύο χρόνια. Επίσης η διάρκεια του πιστοποιητικού δεη εξαρτάται και από το πλήθος των ανθρώπων που εξυπηρετεί μια επιχείρηση. Για παράδειγμα στα ξενοδοχεία το πιστοποιητικό ΔΕΗ λήγει σε 5 χρόνια. Εάν όμως στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει χώρος συνάθροισης ατόμων πάνω από 50 άτομα τότε το πιστοποιητικό ΔΕΗ πρέπει να ανανεώνεται κάθε δύο χρόνια. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ηλεκτρολόγο στο Μοσχάτο για να ενημερωθείτε για τη διάρκεια της Υπεύθυνης Δήλωσης Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη (ΥΔΕ).

Έλεγχος διαρροής ρεύματος στο Μοσχάτο

Ένας από τους ελέγχους που επιβάλλεται να γίνουν προκειμένου να εκδοθεί το πιστοποιητικό ΔΕΗ είναι ο έλεγχος διαρροής ρεύματος. Ο πιστοποιημένος ηλεκτρολόγος διαθέτει τα κατάλληλα όργανα και την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να εκτελέσει με αξιοπιστία τον έλεγχο διαρροής ρεύματος. Ο έλεγχος διαρροής ρεύματος μας προφυλάσσει από τον πολύ σοβαρό κίνδυνο της ηλεκτροπληξίας. Η διαρροή ρεύματος μπάκης σε κίνδυνο τους κατοίκους του σπιτιού ή τους εργαζόμενους στην επιχείρηση. Ένας χώρας στον οποίο γίνεται διαρροή ρεύματος είναι σαν μία ωρολογιακή βόμβα η οποία δεν ξέρουμε πότε θα χτυπήσει και ποιες ήταν οι συνέπειες. Σε περίπτωση ηλεκτροπληξίας τίθεται σε κίνδυνο ακόμα και ίδια η ανθρώπινη ζωή. Προτείνουμε να κάνετε έλεγχο διαρροής ρεύματος για να είστε ασφαλής τόσο εσείς ίδιοι όσο και η οικογένειά σας η οι υπάλληλοι της επιχείρησης σας.

Αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα 

Μία ακόμα εργασία την οποία εκτελεί ο ηλεκτρολόγος στο Μοσχάτο είναι η αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα. Οι λόγοι του οδηγούν μία επιχείρηση ή ένα ιδιοκτήτη διαμερίσματος στην αλλαγή ηλεκτρολογικού πίνακα αφορούν τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στους καινούργιος ηλεκτρολογικούς πίνακες. Ένα πολύ σημαντικό όφελος που θα έχουμε από την αντικατάσταση του ηλεκτρολογικού πίνακα είναι η βελτίωση της ασφάλειας. Οι παλιοί ηλεκτρολογικοί πίνακες δεν προσφέρουν ικανοποιητική ασφάλεια διότι δεν πληρούν της καινούργιες προδιαγραφές ασφαλείας. Αντίθετα ένας καινούργιος ηλεκτρολογικός πίνακας ικανοποιεί όλες τις καινούργιας προδιαγραφές ασφαλείας και σας εξασφαλίσει απέναντι σε πολύ περισσότερους κινδύνους. 

Τι παραπάνω προσφέρουν οι καινούργιοι ηλεκτρικοί πίνακες

Επίσης οι καινούργιοι ηλεκτρολογικοί πίνακες προσφέρουν πολύ περισσότερες δυνατότητες όπως για παράδειγμα ασφάλειες για καθέναν από τους χώρους της σπιτιού. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορεί να προσφέρουν ξεχωριστή ασφάλεια για το κάθε δωμάτιο, ξεχωριστή ασφάλεια για τα θερμοσίφωνα και ξεχωριστή ασφάλεια για την κουζίνα. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα ότι αν πέσει μία από αυτές τις ασφάλειες δεν θα πέσει ολόκληρη η ασφάλεια του σπιτιού. Εάν για παράδειγμα χαλάσει η κουζίνα και ρίχνει συνεχώς την ασφάλεια πότε θα πέφτει μόνο ο διακόπτης της κουζίνας και όχι η κεντρική ασφάλεια που θα έριχνε για παράδειγμα την τηλεόραση η το ίντερνετ. Οι παροχές που προσφέρουν οι καινούργιο ηλεκτρολογικοί πίνακες είναι άκρων απαραίτητοι στον κάθε οικογένεια και σε κάθε επιχείρηση που θέλει να έχει αρκετές ηλεκτρικές συσκευές σε κάθε δωμάτιο. Η πρόοδος της τεχνολογίας προσφέρει πολλές ηλεκτρικές συσκευές όπως για παράδειγμα τηλεόραση, τηλέφωνο, ρεύμα διαδίκτυο για κάθε θέση εργασίας στην επιχείρηση και για κάθε μέλος της οικογένειας. Αν θέλετε να απολαμβάνετε χωρίς φόβο όλες αυτές τις ηλεκτρικές συσκευές τότε προτείνουμε να κάνετε αντικατάσταση ηλεκτρολογικού πίνακα.